Oana Roman sare în apărarea mamei sale: "N-a făcut rău nimănui"

Mioara Roman e pe punctul de a fi evacuată din vila deținută de RA-APPS în cartierul Primăverii din Capitală. Aflată în litigiu cu statul, fosta soție a lui Petre Roman riscă să rămână fără gaze.

După ce a citit unele comentarii maliţioase la adresa mamei sale, Oana Roman a intervenit în sprijinul acesteia.

Să te bucuri în felul ăsta de răul cuiva (...) e cel puţin inuman!Oana Roman
Vedeta a precizat că nu este normal ca mama ei să treacă prin aşa ceva, fiind o femeie în vârstă. Oana admite că nu trebuie să-i plângă nimeni de milă, dar nici nu este cazul să vorbească urât despre ea.

"Să te bucuri în felul ăsta de răul cuiva, să jubilezi că o femeie de 74 de ani care a muncit 48 de ani, care a rămas singură la o vârstă la care nu mai avea cum să-şi refacă viaţa, care nu are altă posesie în lume decât copiii săi şi o imensă cultură şi înţelepciune...
este la un pas să fie lăsată peste iarnă fără gaze şi să fie evacuată din casă... e cel puţin inuman! Mama mea nu a făcut rău vreodată nimănui şi nu cred că merită o astfel de abordare! Mama nu va sta în frig sau pe stradă, noi, eu voi fi lângă ea orice ar fi dar hai să nu fim inumani, să fim oameni! Măcar atât!"
, a scris Oana Roman pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 23 Oct 2014, 00:42
    Tupeu

    Asta se numeste tupeu - si e exagerat. Femeile-astea profita la greu de pe urma faptului ca fac parte din familia lui Roman (altfel n-ar fi fost in niciun caz una - profesor universitar, cealalta - "vedeta TV" de 150 kg sau chiar mai mult), iar acum vor, nici mai mult, nici mai putin, decat gratuitate totala, convinse ca li se si cuvine. Roman senioara are o pensie uriasa ca profesor universitar - problema adevarata e ca nu vrea sa-si plateasca facturile - caz in care n-o obliga nimeni sa stea in Primaverii, in Bucuresti exista si garsoniere confort 3 si confort 4, concepute special pentru persoanele singure. In Ferentari este un bloc de garsoniere confort 3 in care nu se plateste curentul (cadou de la Vanghelie), poate i-ar placea mai mult acolo si s-ar asorta perfect si cu tupeul, nesimtirea si penibilul vecinilor.

    1
    1

  • ani pe 22 Oct 2014, 16:24
    like

    Te prinde bine machiajul asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod