Oana Roman, prima declaraţie după naştere

Vedeta a vorbit de pe patul spitalului cu reporterii emisiunii "La Măruţă" despre experienţa venirii pe lume a fetiței sale şi despre modul în care au decurs orele de după naştere. Ea a recunoscut că a plâns şi a spus că este foarte mândră de fiica ei.

"Am reuşit să o alăptez pe cea mică. Nu a mâncat cât a trebuit, îi mai dau un supliment, dar a supt. Mă simt bine, a trecut anestezia. A fost un moment pe care nu pot să îl descriu, e greu de exprimat în cuvinte. Am văzut-o imediat cum a plâns, a tras un urlet foarte hotărât. Primul care a luat-o în braţe după a fost tatăl ei", a spus Oana.

"Toată lumea a avut mare grijă de mine. Au fost două premiere în viaţa mea azi, primul copil şi prima operaţie. Am plâns, e normal să te emoţionezi.

Cea mică seamănă cu tatăl ei, e şi cuminte şi calmă ca tatăl ei. E singura care doar a dormit şi a mâncat, mi-au spus doamnele de aici. Bunicul l-a sunat pe Marius, vine imediat după ce aterizează mâine, e în China", a spus Oana la emisiunea "La Măruţă".



Cu ochii în lacrimi după naşterea unei nepoate mult dorite, Mioara Roman a intervenit şi ea din platou: "E momentul cel mai important din familia noastră, după 89".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod