Oana Roman, în costum de baie

Vedeta a anunţat de curând că renunţă la ieşirile în cluburi și a spus că nu îşi poate petrece vacanţele în România, din cauza privirilor critice.

Oana Roman spune că zilele petrecute la mare, în această vară, au fost doar în scop profesional, pentru că oricum pe litoralul românesc nu se poate relaxa. Ea s-a săturat să fie criticată de presă, dar şi de oamenii cu priviri iscoditoare, care o judecă pentru kilogramele în plus, relatează cotidianul Libertatea.

Fiica lui Petre Roman preferă să se distreze în străinătate. Ea a postat pe Facebook câteva fotografii din diverse vacanţe petrecute pe alte meleaguri, alături de prieteni. Oana s-a pozat alături de Alexandra Enăchescu şi de Ioana Tamaş într-un sejur în Spania. Acolo, Oana a fost liberă să înoate în piscină şi să stea la soare în costum de baie, fără teama că va fi surprinsă de fotografi, notează ziarul citat.
1 din 7

25 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 26 Sep 2012, 15:01
    Aloooo....

    Bai cu titlul, visezi..............trezeste-te ; chiar eram curioasa sa vad cum arata in costum de baie - mai imbracata nici ca se putea la mare.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod