Oana Roman are încredere în soțul ei: "Dacă m-a înşelat, e un om deştept!"

Vedeta a spus în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, că nu pune la îndoială fidelitatea lui Marius Elisei, plecat la muncă în Anglia pentru a asigura un trai mai bun familiei sale.

De-abia aştept să-mi strâng în braţe soţia şi să-mi pup prinţesaMarius Elisei
Oana Roman are încredere în soțul ei şi nu se teme că el ar putea s-o înşele cu altă femeie. Mai mult, ea a spus că dacă s-ar întâmpla așa ceva, l-ar considera pe Marius un om inteligent și a precizat că este atrasă de astfel de oameni: "Nu îmi fac griji de alte femei, am un bărbat extraordinar. Până acum nu mi-a dat motive să cred altceva, dacă a făcut sau nu ceva... Iar dacă a făcut-o, înseamnă că este un om deştept, iar eu apreciez oamenii deştepţi", a spus Oana la "WOWbiz".

Vedeta a mărturisit că în ultimele trei săptămâni i-a simţit foarte mult lipsa lui Marius şi că abia aşteaptă ca el să se întoarcă acasă de Sărbători: "Zilele trec mult mai uşor, căci stau cu Isabela.
Când vine seara şi mă pun în pat e mai greu. Ştiu că sute de mii de oameni trec prin această situaţie, mi-au scris multe femei, ele înţeleg prin ce trec. Nu vreau să mă victimizez, asta e viaţa. De când ne-am cunoscut nu am dormit separat niciodată."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod