Oana Roman a sărăcit: Mama ei se teme că nu va avea cu ce să-și crească copilul

Mioara Roman va deveni bunică pentru a doua oară și se gândește deja la viitor.Fosta soție a lui Petre Roman își face însă griji că fiica sa, Oana, nu va avea suficienți bani ca să-și crească copilul, întrucât ea a rămas fără emisiune TV, iar resursele financiare se vor epuiza repede după naștere.
Mama Oanei a vorbit despre situația fiicei sale într-un interviu acordat ziarului Ring. Ea a spus că este în al nouălea cer de când a aflat că Oana așteaptă un copil, dar în același timp își face griji pentru ceea ce urmează. Cum Oana nu mai lucrează și nici nu-și dorește să se întoarcă în televiziune, Mioara Roman își pune problema cu ce bani o să-și crească copilul fiica ei.

"Un copil necesită multe cheltuieli, dar, în acelaşi timp, are nevoie şi de afecţiune! Oana e harnică şi va face ea rost de bani. La televizor nu o să mai apară. Sper că totuşi îşi va găsi de lucru cât mai curând, dar cu criza asta... Şi-a luat salariul pe ultimele două luni, mai are ceva pus deoparte, dar... şi resursele alea se termină!", a spus Mioara Roman pentru Ring.

Mama Oanei a spus că va fi oricum lângă fiica ei și speră că Petre Roman o va sprijini pe Oana: "Eu nu am cum să o ajut, să sperăm că o ajută Petre, vom vedea. Noi nu avem bani sau averi, oricum statutul de persoană publică ne-a adus numai dezavantaje."
 
 

Oana Roman a prezentat până în această vară emisiunea "Drept la țintă", difuzată la Kanal D. Postul nu i-a reînoit contractul, iar emisiunea Oanei a fost înlocuită în grijă cu cea realizată din această toamnă de Teo Trandafir.

Oana a anunțat pe 3 septembrie, în emisiunea "La Măruță" că este însărcinată în trei luni. Ea a mărturisit că nu se aştepta să rămână însărcinată. "Pe vremea când eram cu Cornel, am făcut mai multe întreruperi de sarcină şi apoi am regretat. Însă se pare că aşa trebuia să fie, să îl întâlnesc pe Marius şi acest copil să fie cu el. În ultimii şapte ani nu am mai rămas însărcinată şi chiar mă gândeam să merg să fac un control, pentru că am crezut că am o problemă. Însă uite că s-a întâmplat şi mă bucur că a fost aşa", a mărturisit vedeta în vârstă de 37 de ani.

Ea a povestit că mama sa a fost foarte emoţionată atunci când a aflat vestea, iar tatăl ei, Petre Roman a fost foarte fericit. "Într-o zi am făcut un test de sarcină şi înainte să ne culcăm, i l-am arătat lui Marius. L-am rugat să închidă ochii şi i-am pus testul în faţa ochilor. Apoi am sunat-o pe mama, care a rămas câteva clipe fără cuvinte, apoi m-a felicitat. Când l-am sunat pe tata, mi-a spus că se bucură nespus pentru mine, dar mai mult se bucură pentru el", a spus vedeta.

"Acest copil e o foarte mare bucurie. Sunt fericită. Orice femeie care aşteaptă un copil e foarte fericită. Nu am plănuit să facem un copil, dar lucrurile au evoluat destul de repede între noi. Sunt însărcinată în trei luni şi jumătate. Nu am vrut să vorbesc până acum, am aşteptat să treacă un timp, să ajung în perioada în care am făcut deja o mare parte din analize şi am văzut că bebe se simte bine, se dezvoltă normal", a adăugat ea.

La ultima vizită medicală, doctorul Oanei i-a dezvăluit sexul copilului, de care a spus că este 80% sigur. Oana va repeta ecografia peste două săptămâni. "Doctorul a zis că e fată, că are dubii că e băiat. Dar trebuie să mai aşteptăm până la 16 săptămâni ca să fim siguri. Acum sunt în 14 săptămâni", a povestit Oana în emisiunea "La Măruţă".
 
 

Dacă iubitul ei, Marius, mai glumeşte că nu vrea fată, fiica fostului premier nu e deloc interesată de sexul bebeluşului, ba chiar s-a săturat să audă mereu discuţia: "Eu nu am problema asta. Să fie totul bine. Nu am nicio preferinţă. Nu mai support subiectul ăsta."
 
 

Oana a vorbit și despre poftele de gravidă: "Am mâncat kile întregi de nectarine şi am băut bere. Eu nu beau alcool, am băut o bere pe zi", a mărturisit vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liliana pe 11 Sep 2013, 08:17
    felicitari Oana

    Ma bucur pentru tine ca esti mamica si-ti doresc sa ai un copil sanatos si norocos. De asemeni iti doresc ca Marius sa va iubeasca mult pe amandoua(oi). Sa fii sigura ca Dumnezeu nu abandoneaza pe nimeni atunci cand apare un necaz, doar ca cateodata ne pune la incercare si trebuie sa credem cu adevarat in EL. Doamne ajuta!

    0
    2

  • cris pe 11 Sep 2013, 08:05
    bla

    sincer, i don't give a shit. sunt in tara oameni cu probleme mult mai grave. hai sa ne plangem la tv si in ziare, poate ne ajuta cineva. ne lasi?

    3
    1

  • iulia pe 10 Sep 2013, 19:41
    FELICITARI

    Ma bucur pentru tine dragalasa Oana . Sa fie bebe sanatos si voi sa va iubiti mereu Felicitari

    1
    2

  • kiki pe 10 Sep 2013, 17:06
    bucurie

    E,intr-adevar,o mare bucurie,de care chiar avea nevoie familia asta...Dna Mioara a trecut prin atatea spaime,necazuri si greutati...Oana are dreptul la fericire,e o fata cu suflet bun...Petre si-a facut 'incalzirea' cu bebelusul lui,si numai bine o va ajuta..iar Marius...sa speram ca o iubeste sincer pe Oana,si va fi un tata atent si responsabil.. Doamne ajuta !

    7
    2

  • monica pe 10 Sep 2013, 16:16
    Oana Roman mamica

    Un copil nu are nevoie numai de bani, are nevoie si de afectiune si cred ca Oana poate sa ii ofere acest lucru.Sa fiti fericiti, sa aveti un copil sanatos si banii oricum se vor face

    5
    1

  • lila pe 10 Sep 2013, 16:10
    mama Oanei Roman se teme de saracie

    Acolo unde este DRAGOSTE, nu poate fi saracie; sa fie intr-un ceas bun!

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod