Oana Lis vrea fertilizare in vitro

Soţia lui Viorel Lis a mers joi la o clinică specializată pentru a afla cum ar putea avea un copil prin tehnica fertilizării in vitro. Oana doreşte să ştie dacă poate naşte un copil sănătos, având în vedere că are 35 de ani.

"Vreau un copil cu Viorel. Mi-ar plăcea să am o fetiţă. Mi se întâmplă să mă duc în parc şi să mă uit la o fetiţă, iar în gândul meu să zic că vorbesc cu fata mea. Închid ochii şi mă gândesc că în curând fac 40 de ani. Nu pot să mă văd fără să am un copil", a declarat Oana pentru emisiunea "La Măruţă".

Oana a spus că a observat că Viorel Lis este mai ataşat de fete. "Viorel are un băiat şi o fată, dar am văzut că o iubeşte foarte mult pe fetiţa lui", a spus Oana în cadrul emisiunii de la Pro TV.



Medicul consultat de vedetă a sfătuit-o să se decidă repede să facă un copil, întrucât, odată cu trecerea timpului, şansele de a deveni mamă scad.



"Şansele sunt de reuşită de 35%. Sfatul meu este să nu amânăm. Fiecare an care trece înseamnă şanse mai mici de a rămâne gravidă",
i-a spus medicul C. Muheidli.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • olga enache pe 26 Nov 2013, 19:21
    avea un copil

    draga mea, eu nu judec si nici nu comentez, dar vreau sa te intreb doar, la cit de frumoasa esti tu nu pot sa inteleg ce ai vazut la aratarea aia de lis, batrin fara sare fara piper cu o fata de monstru, zau asa, acum ai inteles ca viata nu este de vinzare, compromisurile costa foarte scump, se merita....... vrei un copil, foarte bine, dar gasesteti un barbat frumos si mai aproape de virsta ta

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod