Oana Cuzino a câștigat prima bătălie din divorțul de milionarul Yoav Shtern

Prezentatoarea TV a scăpat momentan de procesul în care soțul cerea ca ea să nu vândă fără acordul lui terenurile cumpărate în timpul căsniciei. Decizia nu este însă defintivă.

În perioada 2005-2006, pe vremea când relaţia dintre ei mergea fără probleme, omul de afaceri de origine israeliană Yoav Shtern a vrut, conform actelor de la dosarul de partaj intentat soției sale, prezentatoarea TV Oana Cuzino, să cumpere un teren arabil situat în extravilanul comunei Afumaţi, din județul Ilfov, şi în alte două terenuri - un lot în intravilanul satului Cioflinceni şi unul în Bucureşti.

Întrucât la acea vreme legea le interzicea cetățenilor străini să dețină pământ în România, toate tranzacţiile, 17 la număr, au fost încheiate pe numele soţiei sale, însă banii, ceva mai mult de 1.700.000 de euro, cât au costat cele 33 de hectare, ar fi fost plătiţi din buzunarul său propriu, scrie Libertatea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod