O zi de discount la Webit Congress 2012

Unul din cele mai importante forumuri educaţionale şi business to business pe tema tehnologiei, telecomunicaţiilor, afacerilor şi marketingului, Webit Congress 2012 - ce se va desfăşura la Istanbul pe 10 şi 11 octombrie - oferă în cursul zilei de vineri, 31 august, un discound de 40% la toate tipurile de legitimaţii de acces. Vă puteţi înscrie AICI, economisind până la 200 de euro.

Unul din cele mai importante forumuri educaţionale şi business to business pe tema tehnologiei, telecomunicaţiilor, afacerilor şi marketingului, Webit Congress 2012 - ce se va desfăşura la Istanbul pe 10 şi 11 octombrie - oferă în cursul zilei de vineri, 31 august, un discount de 40% la toate tipurile de legitimaţii de acces. Vă puteţi înscrie AICI, economisind până la 200 de euro.

Diego Oliva - Directorul regional de marketing al Facebook pentru Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijllociu şi Africa, Mustafa Icil - Directorul regional de marketing pe Turcia, Orientul Mijllociu şi Africa de Nord al Google, plus Tristan Nitot - fondator şi preşedinte al Mozilla Europe se numără printre cei care vor susţine conferinţe în cadrul evenimentului.

Cu o agendă fără egal, cuprinzând 103 ore de conferinţe şi 150 de speakers de top, a căror prezenţă la acelaşi eveniment este excepţională, Congresul Webit are un program de evenimente ce cuprind 127 de discursuri, prezentări, mese rotunde şi interviuri.

Congresul Webit va găzduit, de asemenea, peste 50 de expozanţi şi peste 6.000 de delegaţi din 60 de ţări, care împreună vor crea o atmosferă propice colaborărilor de afaceri, construirii reţelelor şi a cooperării regionale în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

7 motive ca să mergi la Webit Congress 2012:

-> posibilitatea întâlnirii profesioniştilor din industria digitală şi de publicitate din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa în acelaşi loc;

-> peste 600 de delegaţi din peste 60 de ţări, cu care se pot explora noi idei şi posibilităţi de afaceri;

-> participarea la conferinţe cu peste 150 de lideri de opinie de reputaţie internaţională, mese rotunde cu subiecte interesante;

-> cunoaşterea viitorilor clienţi şi parteneri, cărora le pot fi prezentate produsele în timpul târgului expoziţional derulat pe perioada a două zile - aflarea secretelor din spatele succesului unor antreprenori care au dezvoltat rapid companii de succes în domeniul Internetului;

-> cunoaşterea investitorilor strategici, deţinători de capital şi fonduri de investiţii;

-> crearea reţelei la nivel de top sub auspiciile Webit, participarea la toate festivităţile şi la prestigioasa ceremonie Webit EMEA.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod