"O vreau pe mama inapoi", din 18 iunie, la Prima TV

Facebook Twitter Comenteaza
Ce se intampla atunci cand mamele pleaca intr-o scurta vacanta, iar copiii raman pe mainile taticilor? Cum se vor descurca barbatii singuri acasa timp de trei zile, cine va face cel mai bine fata situatiei si care va fi coplesit de indatoririle zilnice si de proprii copii?

Nora Dudita, consilierul parental, va fi cu ochii pe ei si va decide cine este "Cel mai tare tatic", intr-un nou sezon al emisiunii "O vreau pe mama inapoi".

Mircea si Cristi, protagonistii primei editii, sunt convinsi ca ceea ce fac sotiile lor este floare la ureche, pe langa ceea ce fac ei.


Pentru Mircea problemele incep inca de la micul dejun. Incercand sa pregateasca o omleta, taticul este vizibil depasit de situatie, noroc cu fiica cea mare Alexandra, care se ocupa de micuta Ecaterina.

Intre timp, pentru Cristi lucrurile par sa mearga un pic mai bine. Acesta reuseste sa-si hraneasca copiii, dupa care hotaraste sa mearga la cumparaturi. Si Mircea merge sa faca piata, dar, spre deosebire de Cristi, acesta isi lasa copiii singuri acasa. Este neglijent cu cele doua fetite ale sale si nu reactioneaza atunci cand Alexandra mai are putin si ii rupe mainile micutei Ecaterina.


Cristi se descurca ceva mai bine cu cei doi baietei ai sai. Pare un tata responsabil, caruia ii face placere sa urmareasca impreuna cu copiii desenele animate, inainte de culcare.

A doua zi, lucrurile merg si mai prost pentru Mircea. Infometata, Alexandra mananca un borcan intreg de dulceata. Pentru a intra in gratiile fetelor, taticul decide sa mearga impreuna in parc. Aici, fata cea mare se da in cateva masinute, iar tatal isi testeaza forta la un aparat, moment in care isi lasa bebelusul nesupravegheata in carucior, in mijlocul parcului.
In ceea ce priveste pranzul, Mircea isi hraneste fetitele cu shaworma.

Baita de seara reprezinta o alta provocare pentru tatic. Din fericire, ajunge acasa sora acestuia care se ofera sa-l ajute.

Ce parere are Nora Dudita despre felul in care s-au descurcat cei doi tatici si cui ii va da diploma pentru "Cel mai tare tatic", aflati urmarind "O vreau pe mama inapoi", din 18 iunie, in fiecare miecuri seara, de la ora 21.00, la Prima TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod