O slujbă onorabilă: Femeia care se culcă cu oricine pentru 260 de dolari

La 29 de ani, Jackie Samuel a găsit soluția de a face rost de bani ca să-şi întreţină fiul şi să-şi plătească studiile. Ea muncește noaptea, dar în acelaşi timp se și odihnește.
Jackie oferă îmbrăţişări oamenilor şi câştigă în acest fel în jur de 260 de dolari pe noapte. Jackie Samuel chiar se consideră un "îmbrăţişător profesionist", informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Într-o săptămână obişnuită, ea are în jur de 30 de clienţi, printre care se numără chiar și pensionari sau veterani de război.

"Cred că m-am născut cu ştiinţa de a îmbrăţişa. Când îmbrăţişezi pe cineva e un gest spiritual, sănătos şi poate fi şi distractiv.
Clienţii vin la mine din motive diferite. Câtorva dintre clienţii mei mai în vârstă le-a murit soţia şi au nevoie să fie cu cineva, să atingă pe cineva. Alţi clienţi mai tineri sunt între relaţii, unii au probleme în relaţie iar alţii sunt doar curioşi şi vor să trăiască experienţa"
, a spus ea.

Costul unei ore de îmbrăţişări cu Jackie este de 60 de dolari.

Îmbrăţişarea poate avea loc oriunde în apartamentul ei din New York, dar cei mai mulţi clienţi aleg patul dublu.
Aceştia nu au voie să atingă orice parte a corpului acoperită de lenjerie intimă, iar ea îşi îmbrăţişează clienţii îmbrăcată în pijama.

Afacerea ei a mers atât de bine încât a angajat-o şi pe Colleen să o ajute. Aceasta din urmă nu a avut încă niciun client singură, dar a participat la o "dublă îmbrăţişare", împreună cu Jackie.

Chiar dacă are reguli stricte privind activitatea sexuală, Jackie a primit e-mail-uri sau telefoane în care era acuzată că se prostituează.

"Unii au spus că sunt mai rău decât o prostituată, pentru că ei consideră îmbrăţişarea ca un gest mai intim decât sexul", a spus Jackie.

Unul dintre clienţii ei, Tim, a menţionat că îmbrăţişările l-au ajutat să treacă de o despărţire dureroasă.
El a precizat că va continua să apeleze la Jackie chiar şi când se va afla într-o relaţie. "Nu există niciun element prin care se poate considera că înşel în acest mod, nu e nimic imoral în asta", a explicat el.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viv pe 7 Nov 2012, 19:13
    ioi!! :))

    Jozsi Jozsi!!Greu ii:)))

    1
    2

  • jozsi pe 7 Nov 2012, 14:29
    nu nu ma americani afacut aceasta este si un exeplu si din romania

    este o femeie care atinut pe barbatu pe copii si seara aplecat sa faca bani si astat la strada sa culcat cu barbati avenit dimineata acasa apus mancare la copi sa inbracat copii si au plecat la scola dupa acea afacut curatenie acasa apus iar la spala deci afacut tot ce atrebui acasa femeia si seara iaras la lucru pe srada si ajus ca deja clas a 12 lea fata mai mare.

    0
    3

  • ralu pe 6 Nov 2012, 08:55
    doar ei

    interesant, dar numai americanii pot plati pentru asa ceva

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod