"O seară cu Vunk ” de 1 martie, în Tribute

De 1 martie, trupa le pregăteşte fanilor, dar mai ales fanelor, un concert special în care, pe scenă, alături de băieţi vor urca unele dintre cele mai bune voci de la noi.

De 1 martie, trupa le pregăteşte fanelor un concert special în care, pe scenă, alături de băieţi vor urca unele dintre cele mai bune voci de la noi. Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Uşurelu şi Julie Săvuică vor cânta fiecare câte o piesă dintre cele mai cunoscute ale trupei Vunk.

Concertul “O seară cu VUNK”, ce va avea loc pe 1 martie, în Tribute (Calea Victoriei, nr.118), de la orele 23:00, se anunţă a fi unul dedicat in special femeilor, care, în plus, vor primi un cadou la intrarea în club.

”Ne-am gândit să facem din concertul de pe 1 martie un fel de ritual, să vină primăvara mai repede, mai ales după aşa o iarna.

Am invitat şi ”ajutoare”, că vorba aia, cu o voce nu se face primăvara, aşa că o să cântăm duete cu nişte voci speciale din muzica românească. Pe lângă acestea, vom face un duet şi cu o fană, dar ea nu ştie acest lucru, încă. Pe 1 martie, suntem puşi pe cadouri, publicul feminin o să primească un mărţişor personalizat la intrarea în club",  ne-a spus Cornel.

Dacă vrei să petreci “O seară cu Vunk”, vino joi, 1 martie, în Club TRIBUTE, începând cu ora 23:00! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod