O poză de la nunta lui Kim Kardashian, cea mai apreciată în 2014 pe Instagram

Kim și Kanye au apărut și pe coprta revistei Vogue, această imagine stârnind un val de critici la adresa celebrei publicații


Platforma de partajare de fotografii pe internet Instagram a fost lansată în 2010 şi a fost cumpărată în anul 2012 de Facebook, pentru aproximativ un miliard de dolari. În prezent are peste 200 de milioane de utilizatori, care publică 65 de milioane imagini pe zi.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013, notează Mediafax.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 5 Dec 2014, 17:32
    prea tarziu...

    Ce -ar mai fi de comentat acum,cand intr-un articol am citit ca divorteaza?! Dece nu ati publicat la timpul ei imaginea? Mie mi se pare o pereche oribila .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod