O poveste de Crăciun

Uşor, uşor, în paşi de dans ai fulgilor de nea şi sub note de colind, ne învăluie magia sărbătorilor de iarnă.

E timpul când credem în poveşti şi poveştile, ca nişte aripi de fluturi albi, se aştern pretutindeni, semănând fire de bucurie, dragoste şi bunătate în sufletele tuturor. E timpul când dăruim fără a aştepta ceva înapoi, pentru că e suficient să citim, să simţim mulţumirea pe chipul celor din jur ca să ne umple inima de beatitudine! E timpul când lucrurile mici fac fericită o lume întreagă!

Vă invit în data de 11 şi 13 decembrie să visăm... să trăim spiritul Crăciunului prin ochişorii plini de pasiune, emoţie şi impacienţă a 15 micuţi din câteva centre de plasament din Bucureşti, sub coordonarea unor talentaţi actori ai scenei teatrului românesc, care vor împărtăşi povestea lor cu noi – O adevărată poveste de Crăciun!

Piesa va fi pusă pe scena Conservatorului din Bucureşti, de pe strada Poiana Narciselor 33, vineri (11 decembrie) începând cu orele 19.30 şi duminică (13 decembrie), la ora 18.00.

Preţul biletului este de 35 Ron. Pentru mai multe detalii şi rezervări ne puteţi contacta la numărul: 0745.793.046 sau la adresa de email: contact@haisaajutam.ro. Viaţa e un vis pe care dacă-l vedem împreuna devine realitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod