O noua locatie Gett’s Hair Studio

30 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
O noua locatie Gett’s Hair Studio

Astazi s-a deschis prima locatie in partenerait Gett’s Hair Studio si Wella Professionals, situata in Bulevardul Dacia nr. 153-155. Gama de servicii de infrumusetare este asemanatoare celei din restul saloanelor Gett's: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA.

Dotarile salonului sunt unice in Romania. Fotoliile de spalat Takara Belmont sunt create special pentru un confort sporit pe intreaga durata a curatarii si ingrijirii parului, iar scaunul pentru pedichiura realizeaza hidromasaj cu zece jeturi.
 
„Noul salon GETT’S Hair Studio promoveaza conceptul de unicitate. Este prima noastra locatie - la strada – deschisa 365 de zile pe an si a patra locatie cu acest program. Prima locatie partenera Wella Professionals. Primul studio GETT’S, unde vrem sa oferim clientilor atat calitatea serviciilor, cat si posibilitatea de a se relaxa. GETT’S Hair Studio isi doreste sa transforme ideea de salon intr-un concept integrator si complex” declara Lucian Miess, proprietar si fondator al saloanelor GETT’S.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod