O noua actriță din România face furori la Cannes! Silvia Busuioc, elegantă la premiera filmului regizat de Mick Davis!

Actrița de origine română Silvia Busuioc s-a numărat printre invitații de seamă de la premiera de la Cannes a filmului de scurt metraj românesc “Lingura veche” (The Silver Spoon), produs de Dan Drăghicescu și regizat de celebrul Mick Davis (Modigliani, The Invisible, Another Nine & a Half Weeks).
Filmul de 15 minute îi are în rolurile principale pe Ada Perjoiu și Sandu Mihai Gruia și reprezintă România la categoria filmelor de scurt metraj din cadrul Festivalului de la Cannes. Silvia Busuioc și-a făcut apariția la premieră alături de Yvonne Florescu, o măicuță de origine română în vârstă de 88 de ani, care se numără printre observatorii culturali ai Festivalului de Film de la Cannes.

La eveniment, Silvia a ales să poarte o rochie creată de designerul român Stephan Pelger.
Născută la Chișinău pe 7 septembrie 1989, Silvia Busuioc s-a mutat în Italia încă de la vârsta de 16 ani, acolo unde a început să studieze actoria și a început primele ei proiecte în televiziune. În anul 2013 a fost cooptată ca actriță principală în serialul de comedie de mare succes “Fuoriclasse”, care a fost difuzat pe Rai Uno până în primăvara acestui an.

În prezent, Silvia locuiește la Los Angeles, acolo unde a fost acceptată la The Actors Studio, o organizație celebră dedicată actorilor profesioniști, condusă în prezent de Al Pacino, Ellen Burstyl și Harvey Keitel.
Silvia a terminat de curând munca la primul ei film românesc, ce va avea premiera anul viitor. La Cannes, Silvia a primit propunerea de a juca în aceasta vară într-un film american, acesta fiind proiect al actriței în limba engleză.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod