O luna pana la concertul Sandrei

6 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
O luna pana la concertul Sandrei

Peste doar o luna va sosi in Romania regina muzicii disco a anilor '80! Sandra va sustine la Sala Palatului un concert in care va canta atat celebrele hituri din anii '80 cat si piese de pe noul album, intitulat "Back To Life"!

Nu este prima oara cand artista vine in tara noastra, dar ca de fiecare data, este foarte incantata sa o revada. Sandra stie multe despre Romania, deoarece a calatorit mult si a mai declarat ca exista o legatura puternica intre ea si Romania iar ceea ce ii place cel mai mult aici este pasiunea oamenilor...

Artista a declarat ca abia asteapta sa soseasca in tara natala a fostului sau sot, Michael Cretu. Chiar daca a trecut printr-un divort, aceasta despartindu-se de Michael in 2007, Romania a ramas in inima ei si se va bucura ori de cate ori va sosi in aceasta tara. Totusi Sandra a ramas cu un gust amar dupa aceasta despartire, de curand declarand ca a fost foarte greu la inceput, ca a avut parte de multe discutii si lacrimi, dar amandoi au acceptat situatia si au actionat cu multa maturitate.

Acum Sandra este foarte fericita si impacata cu viata pe care o are. Dupa cum o spune si numele albumului, "Back To Life" - "Inapoi la viata", viata ei a inceput din nou odata cu noul sot si cu noile proiecte muzicale.

Fanii care vor sa o revada pe Sandra pot achizitiona biletele la concert de la casieria Salii Palatului, de la magazinele Diverta, de la magazinul Muzica si online de pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro!

Biletele sunt impartite pe categorii, cu urmatoarele preturi:

  • V.I.P. – 250 lei
  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 170 lei
  • Categoria III - 140 lei
  • Categoria IV - 110 lei
  • Categoria V - 80 lei

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod