O intalnire cu Kylie Minogue

Facebook Twitter Comenteaza
O intalnire cu Kylie Minogue

Cantareata Kylie Minogue a sustinut sambata, 17 mai, un concert la Bucuresti. Cu aceasta ocazie, una dintre telespectatoarele Romantica a primit cadou de la postul de televiziune ocazia de a o cunoaste personal pe frumoasa mignona.

Mirela Sulger, de profesie avocat a avut parte de mai multe surprize in ultima vreme. Mai intai, mama sa a sunat la Romantica si a castigat o invitatie la concertul lui Kylie. Lucrurile nu s-au oprit aici. Postul de televiziune i-a oferit Mirelei sansa de a o cunoaste personal pe Kylie.
Astfel, inainte de sustinerea concertului, cantareata a stat de vorba cu telespectatoarea Romantica.

Invitata in cadrul editiei de luni, 19 mai, a matinalului "Ca-n cant" de la Romantica, Mirela Sulger a povestit cum a decurs intalnirea si ce impresie i-a lasat talentata cantareata: "Kylie a fost cu zambetul pe buze mereu. Am ramas impresionata, deoarece chiar daca valoarea ei este incontestabila, s-a comportat normal. A intrat în camera si am facut cunostinta. Foarte modesta.
Este extraordinara! Ma asteptam la cu totul altceva. Am ramas impresionata. De altfel si show-ul sustinut de Kylie a fost unul extraordinar".

Postul de televiziune Romantica a oferit în total 30 de invitatii telespectatoarelor sale. Doar Mirela Sulger a avut privilegiul de a se intalni cu Kylie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod