Nuntă la Veneția: George Clooney şi Amal Alamuddin se căsătoresc în weekend

Presa internaţională a relatat că George Clooney şi Amal Alamuddin s-ar fi căsătorit civil pe 12 septembrie, la Londra


Anunţul privind locul unde se va desfăşura ceremonia a fost făcut chiar de actorul american. "Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneţia", a declarat Clooney în urmă cu mai multe săptămâni, la Florenţa, unde a participat împreună cu viitoarea soţie la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio.

Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasă marca Alexander McQueen, ea fiind văzută recent la sediul central al casei de modă.

Aceeaşi casă de modă a creat şi rochia de mireasă a ducesei Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii.

Nu va fi o nuntă uriaşă, în stil Hollywood, cu Julia Roberts şi Sandra Bullock călătorind în Italia pentru o săptămână...sursa citată de presa americană
În luna august, avocata britanică a depus actele necesare pentru obţinerea permisiunii de a se căsători în afara ţării, o procedură cerută de Marea Britanie tuturor cetăţenilor săi care se căsătoresc în străinătate.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993, notează Mediafax.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului.
Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod