Nuntă la Veneția: George Clooney şi Amal Alamuddin se căsătoresc în weekend

Actorul american se va căsători cu Amal Alamuddin la sfârşitul acestei săptămâni, iar ceremonia va avea loc la Veneţia şi va fi oficiată de un bun prieten al starului, fostul primar al Romei Walter Veltroni.

Clooney, în vârstă de 53 de ani, şi logodnica sa, avocata britanică Amal Alamuddin, se vor căsători la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unei ceremonii private care va fi oficiată de Walter Veltroni, fost primar al Romei între 2001 şi 2008, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Veltroni este bun prieten cu actorul american de mai mulţi ani şi a fost invitat în 2006 şi la nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes.

Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la VeneţiaGeorge Clooney
Presa internaţională a relatat anterior că George Clooney şi Amal Alamuddin s-ar fi căsătorit civil pe 12 septembrie, la Londra, dar informaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii celor doi.

Nunta lui Clooney cu Amal Alamuddin va avea loc pe o insulă privată din Veneţia, potrivit relatărilor anterioare ale presei internaţionale.
Întreaga insulă a fost rezervată pentru eveniment, printre persoanele implicate direct în organizare numărându-se May Salman, o mătuşă a viitoarei mirese, şi cei doi verişori ai acesteia Ramzi şi Makram.

Speculaţiile privind cavalerul de onoare al lui Clooney continuă, Brad Pitt şi Matt Damon fiind în topul preferinţelor vedetei de la Hollywood pentru a îndeplini acest rol, notează Mediafax.

Ideea unei ceremonii private restrânse este în acord cu declaraţiile unei surse apropiate cuplului, care a spus recent: "Nu va fi o nuntă uriaşă, în stil Hollywood, cu Julia Roberts şi Sandra Bullock călătorind în Italia pentru o săptămână...
Cei doi vor ca nunta să fie un eveniment intim, cu cine amuzante şi relaxate, după ce îşi vor fi spus unul altuia jurămintele"
.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod