Numărătoarea inversă până la Crăciun începe în noiembrie, la Diva, cu filmele de la ora 17

Nuntă de Crăciun (A Christmas Wedding Date), Moşul meu (My Santa), Vitrina de Crăciun (Window Wonderland), Ghici cine cântă de Crăciun (Guess Who's Coming to Christmas), O, brad frumos (Oh, Christmas Tree), Excursie de Sărbători (Holiday Road Trip), Iubire de Crăciun (Love for Christmas), Consultant de Crăciun (The Christmas Consultant), Apărătoarea Moşului (Defending Santa) sunt doar câteva dintre filmele difuzate de DIVA, începând din 2 noiembrie, până pe 25 decembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00, în numărătoarea inversă până la Crăciun.

Nuntă de Crăciun este povestea unei femei de carieră care se întoarce în oraşul ei natal pentru o nuntă, iar în pelicula Moşul meu, Samaire Armstrong joacă rolul unei mame celibatare, căreia îi cade cu tronc un Moş Crăciun dintr-un mall.
În Vitrina de Crăciun, doi angajaţi foarte diferiţi intră în competiţie pentru misiunea de a aranja vitrina festivă a unui magazin respectat din Manhattan, iar în Excursie de Sărbători, doi angajaţi ai unui magazin de animale pleacă la drum alături de câinele firmei.

Urmăriți, așadar, filmele de Crăciun de la Diva: până pe 25 decembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00, numai la DIVA!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod