"Nuestro amor" - primul single Chicanos in noua formula

Facebook Twitter Comenteaza


Saptamana aceasta, a intrat in difuzare noul videoclip al trupei latino Chicanos. Piesa "Nuestro amor" este compusa de cei doi Chicanos, Alex si Pachulo, si este primul extras pe single de pe albumul care va fi lansat in aceasta toamna. Dupa o retragere strategica in studiourile muzicale, care a durat  mai bine de un an de zile, timp in care si-au perfectionat soundul si stilul, trupa a revenit intr-o noua formula. In prezent, formatia Chicanos este formata din cei doi membri fondatori, Alex si Pachulo, si o noua solista, Luiza.
In regia lui Iulian Moga, videoclipul piesei "Nuestro amor" a fost filmat in interiorul Teatrului National Bucuresti, intr-un decor special construit pentru aceasta productie. Datorita unei comunicari excelente intre artisti si echipa de productie, filmarile au durat mai putin de 12 ore. "Nuestro amor" a fost filmat integral pe pelicula. Varianta audio originala a piesei a fost modificata la solicitarea regizorului, pentru a permite inserarea in clip a unor filmari speciale in slow motion.
Noua solista este studenta la facultatea de management si marketing, iar in paralel studiaza arta actorului cu profesorul Virgil Ogasanu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ady_pr pe 8 Apr 2008, 12:10
    cel mai bun clip romanesc!!!

    foarte bun clipul, profesionist realizat iar melodia este foarte romantica

    0
    0

  • Ana pe 7 Apr 2008, 02:08
    Cei mai tari

    Sunteti cei mai tari iar clipul e de exceptie!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod