NSK - reunita pentru B'Estfest 2008

Facebook Twitter Comenteaza
NSK - reunita pentru B'Estfest 2008

La 10 ani dupa lansarea oficiala a proiectului NSK ("Natural Soft Killers"), trio-ul Lucian Stan ("DJ Vasile"), Cristi Stanciu ("Matze") si Cristian Stefanescu ("Electric Brother") se reuneste special pentru B’Estfest 2008.

"Natural Soft Killers" a luat nastere in anul 1997, avand drept puncte de sprijin "trei talente ascunse: Lucian face si desface - ritmuri, samples, viniluri, mixuri, Cristi e cel care umbla la butoane - sunete, canale, frecvente, iar Cristian aduce armonia pe portativ - trage chitara de corzi".
Oficial, proiectul NSK vede lumina zilei in 1998, iar in anul 2000 este lansat primul material al trupei "Trebuie Sa Dansam". In acelasi an, trupa castiga primul loc in cadrul unui festival international de muzica electronica din Franta, sustine doua mega-show-uri in Paris si in Lisabona si lanseaza un nou material, numit "NSK: Paris-Lisbon".

NSK - in "formula extinsa", cu Mara (ZUM) la voce si Ati la percutie - completeaza programul primei zile a festivalului, 4 iulie – Heineken Music Thirst Opening Day, in aceeasi zi fiind programati si Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, Miss Platnum.

Printre artistii confirmati pana acum pe afisul B’Estfest se mai numara Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Stereophonics, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).
Produs de Emag!c Entertainment, B’Estfest 2008 va avea loc in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie (Aftershock), in aer liber, in cadrul complexului Romexpo. Toate categoriile de bilete pentru B'Estfest si B'Estfest Aftershock, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie si 75 de lei pentru 11 iulie), abonamentele de 3 zile (240 de lei), precum si biletele VIP sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod