"Nowhere Boy", copilaria lui Lennon

Facebook Twitter Comenteaza


Pelicula "Nowhere Boy" este, de fapt, ecranizarea copilariei marelui artist John Lennon. Potrivit celor de la The Guardian, filmul va fi realizat de scenaristul Matt Greenhalgh si de regizorul Sam Taylor-Wood. Titlul peliculei este inspirat de titlul unei melodii care apare pe albumul "Rubber Soul" (1965), al celor de la Beatles, si care se intituleaza "Nowhere Man".

Filmarile vor fi realizate in Liverpool, unde sunt locurile natale ale lui Lennon. In ciuda faptului ca distributia nu a fost definitivata, s-a putut afla ca in rolul Juliei, mama lui Lennon, va aparea actrita Kate Winslet.

Actiuna peliculei se va concentra pe adolescenta lui Lennon si singuratatea cu care s-a confruntat in perioada respectiva, totul pornind de la momentul in care a fost abandonat de mama sa si, mai tarziu, chinuit de matusa sa mai mult decat autoritara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:19
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod