Nouvelle Vague revine la Bucuresti

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nouvelle Vague revine la Bucuresti

Dupa succesul inregistrat anul acesta in cea de-a doua zi de B’Estfest, grupul de muzicieni francezi Nouvelle Vague va reveni in toamna in Romania. Spectacolul va avea loc pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in data de 22 noiembrie.

Tradus prin "new wave" in engleza si "bossa nova" in portugheza, numele trupei are drept origini noul val al cinematografiei franceze din anii ’60 si miscarea de revitalizare a chanson-ului traditional.
Avand ca sursa de inspiratie muzica punk si post-punk, alaturi de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost infiintat de producatorii francezi Marc Collin si Olivier Libaux, care i-au recrutat mai apoi pe Anais Croze, Camille Dalmais, Phoebe Killdeer, Melanie Pain si Marina Celeste.

In 2004, Nouvelle Vague a debutat in Europa cu albumul omonim, un an mai tarziu LP-ul aducandu-le succesul si dincolo de ocean, in Statele Unite.
Cel de-al doilea material discografic, "A Bande a Part", a fost lansat in 2006, urmat in 2007 de "Coming Home".

Vara aceasta, trupa a impresionat publicul B’Estfest cu un show de exceptie, reinterpretand intr-un mod original hituri celebre precum "Love Will Tear Us Apart", "Too Drunk to Fuck", "Blue Monday", "Friday Night, Saturday Morning".

Biletele pentru concertul Nouvelle Vague urmeaza a fi puse in vanzare in perioada urmatoare, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod