Noul videoclip Jukebox, in premiera la "Cronica Carcotasilor"

Facebook Twitter Comenteaza
Noul videoclip Jukebox, in premiera la

Jukebox, trupa cunoscuta pentru coverurile sale, lanseaza miercuri, 28 mai, la "Cronica Carcotasilor", piesa "One Love" - compozitie proprie, de data aceasta. Piesa va fi difuzata in curand pe toate posturile de radio, iar videoclipul sau, recent finalizat, va putea fi vizionat in premiera la emisiunea Cronica Carcotasilor de miercuri, 28 mai. Piesa este de fapt single-ul care promoveaza albumul ce va fi lansat in aceasta toamna.

JukeBox exista sub aceasta denumire de 8 ani. Membrii sai sunt Alex Vasilache - voce, Adi Tetrade - tobe, Viorel Dodoc - chitara, Andrei Apostol - chitara/ voce, Alin Neagoe - bass, voce, Alexandru Matei - clape/ voce, Sergiu Moldovan - clape/ voce/ efecte speciale etc.
Au creat trupa pentru ca erau prieteni si le placea sa cante. Nu se gandeau la vremea aceea la faima, bani sau alte lucruri, care, totusi, au venit pe parcurs. "Cand faci ceva cu pasiune, lucrurile se leaga incet-incet" - povesteste Alex Vasilache.

"One Love" nu este prima lor "abatere". In 2005, cu piesa "Lonely In Heaven" au ajuns in finala selectiei nationale Eurovision.

De data aceasta, membrii JukeBox vin cu o piesa vesela si optimista. "Poate zambim prea mult" - se culpabilizeaza solistul vocal.
"One Love" este o piesa de vara, care te face sa visezi la vacanta pe care o vei petrece cu cortul in Vama Veche. Si videoclipul este pe masura. Atmosfera creata de muzica si imagini descrie JukeBox la origini: chitare, foc de tabara, plaja...

Piesa este o compozitie colectiva a formatiei, pe versurile lui Viorel. Promovarea a pornit deja, dar putina lume o stie. La Kiss FM este difuzata, dar nu se mentioneaza niciodata cine anume canta. JukeBox vrea sa afle astfel adevarata parere a publicului despre proaspata creatie.

Povestea din videoclip e simpla: trupa pleaca la mare cu microbuzul propriu, plus o rulota.
Pe drum, se intalnesc cu bebelusele Oana si Delia. Delia a ramas in pana cu masina, iar baietii – saritori de felul lor – o iau cu ei. Oana face autostopul si are parte de acelasi tratament generos.

Videoclipul, filmat pe pelicula Kodak, este realizat din fondurile proprii ale trupei. Regia este semnata de Dragos Buliga. Aceasta colaborare a fost o surpriza foarte placuta pentru Alex. Regizorul si solistul au fost la acelasi liceu si devenisera amici la vremea respectiva.

Pentru toamna, JukeBox va lansa un album integral de compozitii proprii.
Albumul va fi in limba engleza si in stilul lor, adica haios, ironic, un pic romantic, dar cu siguranta, aducator de buna dispozitie. Trupa spera ca pana atunci sa semneze un contract cu o casa de discuri mai importanta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod