Noul videoclip al Juliei Jianu – "Silent Time"

Facebook Twitter Comenteaza
Noul videoclip al Juliei Jianu –

De saptamana aceasta poate fi urmarit pe posturile de televiziune cel mai nou videoclip al Juliei Jianu, "Silent Time". Videoclipul a fost filmat pentru primul extras pe single de pe albumul pe care artista il pregateste, pentru a fi lansat in aceasta toamna. Piesa a fost compusa de Robby G si Adrian Nicolae Enache, cu versuri inspirate din viata reala.

Viitorul album al artistei va aparea la casa de discuri "Cat Music", cu care Julia Jianu a semnat de curand un contract care ii va schimba cursul carierei. "Albumul va fi compact, va contine doar piese strong. Este primul meu album solo, iar piesele pe care le va include vor fi pop, cu versuri realiste si linii melodice ample. Ma voi detasa de stilul dance, care m-a consacrat, pentru ca imi doresc ca publicul sa observe ca am ajuns la maturitate din punct de vedere profesional. Gata cu piesele extrem de usoare si comerciale! Este timpul pentru o schimbare majora, iar eu sunt mai mult decat pregatita sa o fac", vorbeste Julia cu hotarare despre viitorul sau profesional.

Regizor a fost Bogdan Jianu, sotul artistei, si el artist la randul sau, este regizor si scenarist. Viziunea sa de artist se oglindeste in aceasta productie video. Bogdan poate fi vazut in rol de percutionist in acest videoclip, ca dovada ca de-acum inainte formula de scena a trupei de acompaniament a Juliei va fi intregita prin includerea sa. De acuratetea imaginilor filmate este responsabil Florin Botea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SIMINA pe 11 Mai 2008, 01:10
    CINTEC

    IMI PLACE FOARTE MULT CUM ESTE REGIZAT ACEST VIDEOCLIP,,,IAR GIULIA ESTE SUPERBA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod