Noul single Speak se lansează...#dinintamplare!

„Întâmplător? Niciodată!" Cam așa ar spune un control freak care își imaginează că viața poate fi organizată până în cele mai mici detalii și nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Paradoxal sau nu, cele mai frumoase lucruri pe care le trăim, cu precădere dragostea, apar #dinintamplare și avem nevoie de adrenalina și gustul bittersweet al neprevăzutului... sau, cel puțin, acesta este mesajul pe care vrea să ni-l transmită Speak în cel mai nou single al său.
„În viața mea lucrurile cu adevărat importante nu au venit programate. #dinintamplare am ajuns să fac muzică, să întâlnesc atâția oameni minunați, să găsesc iubirea adevărată (poate cel mai greu lucru de atins). Fiecare dintre noi are parte de astfel de întâmplări, trebuie însă să ne lăsăm uneori duși de val și să ne asumăm un risc. E mai bine să regreți ce ai făcut, decât să regreți ceva ce ai fi putut face, dar n-ai făcut. Ăsta e motivul pentru care am scris piesa <<Din întâmplare>>.
E o piesă simplă, sinceră, dedicată celor care iubesc, au iubit sau își doresc să iubească."
, ne spune Speak.

Dacă Speak are sau nu dreptate rămâne să decidem după ce ascultăm piesa compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production de artist împreună cu Vlad Popescu, Marius Pop, Alexandru Racoviță și Theea Miculescu.

Speak a filmat și un material video pentru piesa „Din întâmplare", care surprinde momente și întâmplări frumoase din vacanța artistului în Statele Unite.
Pe principiul „viața bate filmul", protagoniștii clipului sunt chiar Speak și Adelina, iubita sa.

Pentru a vedea clipul piesei „Din întâmplare", click aici: https://youtu.be/7m6u8gVBKjE.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod