Noul clip Suie Paparude, in premiera la MTV News

Facebook Twitter Comenteaza
Noul clip Suie Paparude, in premiera la MTV News

Luni, 19 mai, de la ora 16.00, noul clip Suie Paparude, in premiera si exclusivitate la MTV News! Saptamana aceasta incepe la MTV News cu noi premiere si informatii in exclusivitate din show-biz-ul autohton: "reporterul de serviciu", VJ Oana, a aflat direct de la Suie Paparude amanunte despre cel mai recent videoclip al lor, "Cu zambetul pe buze",  care va fi difuzat in premiera luni, 19 mai, de la ora 16.00!

Cei trei membri Suie Paparude au povestit despre piesa "Cu zambetul pe buze", ce va fi difuzata in exclusivitate la MTV timp de o saptamana, si despre alegerile facute in realizarea videoclipului.
Artistii au vorbit despre vestimentatia aleasa pentru acest clip, pregatindu-si fanii pentru un Suie Paparude in frac si cu papion, dar si despre decorul in care a fost realizat videoclipul, un restaurant cu iz comunist.

"Suie Paparude aduce ceva nou pe piata muzicala romaneasca cu fiecare piesa nou lansata si cu fiecare clip aparut. Intotdeauna fac altceva pentru a nu se repeta, iar asta ii ajuta foarte tare pentru a-si tine fanii aproape si pentru a surprinde incontinuu. Versatilitatea si posibilitatea de a gasi ceva nou tot timpul tine de fapt in viata o trupa sau un artist de succes", a declarat VJ Oana, dupa interviul cu trupa Suie Paparude.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod