Noul album New Kids On The Block debuteaza pe primul loc

Facebook Twitter Comenteaza
Noul album New Kids On The Block debuteaza pe primul loc

Grupul de muzica pop, New Kids On The Block, se reintorc cu un album ce a intrat direct pe locul 1: "The Block". Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Danny Wood si Jordan si Jonathan Knight, care impreuna au reusit sa vanda peste 80 de milioane de discuri la nivel international, se reintorc in fruntea clasamentelor, aflandu-se in acest moment si pe locul 2 in topul Billboard.

Dupa prestatiile live din cadrul unor show-uri celebre de peste ocean, cum ar fi "The Today Show" si "The View", si recenzii extrem de favorabile ale noului lor album primite din partea unor publicatii precum "People Magazine" si "LA Times", grupul si-a asigurat prima pozitie in clasamentul de muzica pop.

Reunirea celor cinci membri initiali ai grupului faimos in anii '90 continua sa starneasca frenezie din partea publicului de pretutindeni.
Fanii s-au strans din toate colturile Americii pentru a participa la turneul de promovare al ultimului album New Kids on the Block. Trupa a fost asteptata de un numar impresionant de fani la toate concertele si interviurile sustinute. O multime de admiratori din Boston s-au strans si au asteptat timp de trei zile in fata locatiei in care baietii au sutinut primul lor concert, dupa aproape cincisprezece ani, in orasul natal. Fanii extrem de numerosi si loiali au reprezentat intotdeauna unul dintre punctele forte ale acestui grup.

Editia deluxe a noului album se afla pe primul loc in iTunes Album Pop Charts si ocupa pozitia 5 in topul general iTunes, in timp ce noua piesa Single, un featuring cu Ne-Yo, urca rapid in topuri.
Primul single al trupei, hit-ul "Summertime", s-a aflat in Top 20, inregistrand vanzari de jumatate de milion de exemplare.

Albumul include colaborari cu unele dintre cele mai importante nume din muzica pop actuala, pentru piese ca "Grown Man" (The Pussycat Dolls si producatorul Teddy Riley), "Put It on My Tab" (Akon), "Big Girl Now" (Lady GaGa) si single-ul "Full Service", alaturi de cei de la New Edition.

Grupul isi va promova albumul si prin intermediul unui turneu mondial, care incepe in Toronto pe 18 septembrie 2008.

Fanii sunt incurajati sa se inregistreze pe site-ul www.nkotb.com pentru a primi cat mai multe informatii.
Trupa a semnat o colaborare si cu I Love All Access pentru a furniza mai multe pachete VIP pentru turneu, care vor include bilete VIP, meet and greet-uri, fotografii si accesul la diverse petreceri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:14
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod