Noul album al lui Taylor Swift, piratat înainte de lansare

Noul album al vedetei country/pop americane, "1989", a ajuns pe internet cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, în varianta completă a ediției "deluxe", putând fi deja descărcat de pe mai multe site-uri de torente, relatează site-ul starpulse.com, citat de Agerpres.
Sursa piratării albumului "1989" pare să provină din Canada sau Franța. Lansarea oficială a albumului are loc luni, 27 noiembrie.

Taylor Swift a avut recent o apariție la talk show-ul britanic "Chatty Man" și îi mărturisea realizatorului acestei emisiuni, Alan Carr, că se teme foarte mult că noul său album ar putea fi piratat înainte de lansarea oficială.

"Mi-e și frică să vorbesc despre asta. Nu am încredere în tehnologie. Nu vreau să vorbesc despre riscul unei scurgeri pe internet.
Mă scoate din minți"
, susținea vedeta.

Fanii dedicați ai solistei au luat foc pe site-urile de socializare după anunțarea știrii privind piratarea albumului și au lansat apeluri la boicotarea conținutului piratat și cumpărarea albumului după lansarea oficială, notează Agerpres.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod