Noua serie marca E! Hollywood Medium, despre clarvazatorul Tyler Henry, va avea premiera pe data de 5 februarie!

Monica Potter, Bella Thorne, Jaime Pressly, Boy George, diva WWE Natalya şi alte vedete apelează la darul unic al lui Tyler, pentru a primi mesaje din lumea de dincolo.

Tyler Henry vede stele... dar nu verzi. Medium, clarvăzător, extrem de intuitiv - şi recent mutat în L.A. - Tyler Henry are un dar unic, pe care este gata să îl împartă cu întreaga lume. Cea mai nouă serie marca E!, produsă de 44 Blue Productions, explorează viaţa acestui tânăr clarvăzător, care aduce mesaje din lumea de dincolo vedetelor hollywoodiene.

În fiecare episod, Tyler ajută celebrităţile care caută sfaturi sau vor să-şi ia rămas-bun de la cineva drag decedat, în cadrul unor sesiuni în care încearcă să-şi folosească abilităţile unice şi, în acelaşi timp, să fie cât de poate de modern.

Combinaţia dintre exuberanţa tânărului Tyler şi momentele uluitoare din timpul sesiunilor cu el l-au transformat în cel mai căutat medium de la Hollywood! Nu rataţi această nouă serie interesantă marca E!, Hollywood Medium, al cărei prim episod (din totalul de 8) va fi difuzat vineri, 5 februarie, la ora 22:00, doar la E!.

Tyler a crescut într-un orăşel din centrul Californiei şi a început să primească imagini mentale de la spirite când avea doar 10 ani: atunci a anticipat moartea bunicii sale. De la comunicarea cu o persoană dragă lui de pe lumea cealaltă, Tyler a ajuns să-şi ajute în mod similar colegii de clasă, ceea ce a atras atenţia la şcoală şi puştiul s-a trezit rapid ţinta bătăuşilor.
În cele din urmă, a apelat la ajutorul unui medium renumit, care l-a ghidat şi l-a sfătuit. Dar viaţa de medium adolescent într-un orăşel american nu a fost deloc uşoară pentru Tyler, prins fiind între dialogul cu morţii, prezicerea viitorului, rezolvarea temelor la matematică şi orele de sport.

După o serie de evenimente majore prin care a trecut - inclusiv o experienţă la limita dintre viaţă şi moarte - Tyler şi-a dat seama că scopul lui în viaţă şi singura lui pasiune adevărată sunt să-i ajute pe cei din jur, folosindu-şi darul unic.


Acum, că a terminat liceul şi este pe cont propriu pentru prima dată, Tyler îşi administrează în continuare acest talent de multe ori copleşitor. Vestea legată de ceea ce poate să facă s-a dus atât de repede, încât Tyler s-a mutat la Los Angeles, pentru a-şi ajuta mai uşor noii clienţi - printre care se numără vedete ca Jaime Pressly, Monica Potter, Margaret Cho, Ross Mathews, Tom Arnold şi Nicole „Snooki” Polizzi. În noua lui casă, cu o listă de clienţi mereu în creştere şi cu abilitatea lui de a vorbi cu spiritele, Tyler Henry este mai mult decât pregătit să aibă viaţa unui Hollywood Medium.

Nu rataţi emisiunea săptămânală Hollywood Medium, care are premiera vineri, 5 februarie, la ora 22:00, doar la E!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod