NOUA SERIE MARCA E! HOLLYWOOD CYCLE PĂTRUNDE ÎN LUMEA SUPER SEXY, PERICULOASĂ ŞI EXCLUSIVISTĂ A SPINNING-ULUI

Seria săptămânală Hollywood Cycle, care are premiera la E! vineri, 17 iulie, la ora 21:00, urmăreşte vieţile instructorilor de spinning din cadrul uneia dintre cele mai tari destinaţii pentru antrenamente din L.A., Cycle House.

Noua serie E! Hollywood Cycle aruncă o privire exclusivistă în culisele super-popularei şi competitivei lumi a spinning-ului, urmărind vieţile intense ale instructorilor de spinning de la Cycle House, destinaţia de top din L.A. pentru pasionaţii de acest sport.

Seria săptămânală - care are premiera la E! vineri, 17 iulie, la ora 21:00 - duce telespectatorii în culisele vieţilor instructorilor de aici, vedete ale lumii spinning-ului, ale căror personalităţi puternice şi hotărâte provoacă adesea conflicte de ordin personal şi profesional. În timp ce instructorii se chinuie să-şi umple sălile întunecate cu ciclişti transpiraţi, sportivii care le sunt loiali intră într-o competiţie feroce pentru atenţia lor şi sunt mereu tentaţi să amestece munca cu distracţia.

Telespectatorii vor cunoaşte şi management-ul de la Cycle House, care se luptă mereu pentru autoritate şi putere, alături de instructorii aflaţi la început de drum, care se chinuie să ajungă cunoscuţi.

Hollywood Cycle, noua serie de şase episoade a câte o oră care are premiera pe E! vineri, 17 iulie, la ora 21:00, este o poveste reală şi necenzurată din culisele uneia dintre cele mai competitive mode legate de fitness-ul contemporan.




Ei sunt jucătorii:

Nichelle Hines - Instructor principal la Cycle House. Nichelle este directă, nu-şi cere scuze niciodată şi obţine mereu ceea ce vrea... indiferent de costuri. Fiind instructor principal la Cycle House, cota ei este în continuă creştere, dar oare vor avea de suferit relaţia ei cu managementul şi cu ceilalţi instructori din cauza ego-ului şi a comportamentului ei impulsiv?

Aaron Hines - Director de antrenament/Instructor la Cycle House. Aaron e „cel mai tare din parcare” şi a avut de multe ori relaţii la locul de muncă, inclusiv cu clientele sale, scăpând fără nicio repercusiune. Nichelle vrea să pună capăt acestui comportament şi îi spune clar lui Aaron că trebuie să-şi separe relaţiile personale de cele profesionale şi, ca urmare, relaţia lor frăţească este pusă în pericol.

Nick Hounslow - Director de aparate/Instructor la Cycle House.

Nick este lipiciul dintre Aaron şi Nichelle, care pune mereu pe primul plan sentimentele celorlalţi pentru a le menţine prietenia. Nick este actor, model, instructor şi designer vestimentar şi trebuie să înveţe să aibă grijă şi de el şi să le spună celorlalţi „Stop”  (inclusiv lui Nichelle).

Chad Tepper - Instructor începător. Auto-proclamatul „mascul alpha” de la Cycle House intră în conflict cu liderii actuali ai grupului, Aaron şi Nick, din cauza comportamentului lui de lider. Aparent un playboy sexy, cu multe mile la bord, de fapt Chad îşi caută următoarea mare iubire.

Shannon Decker - Instructor începător. Shannon aduce la Cycle House un nivel de competiţie maxim, nemaivăzut până acum la un instructor începător. Vrea să-şi construiască un brand personal, dar relațiile ei cu restul instructorilor au de suferit, pentru că se concentrează doar pe ea însăşi.



Sarah Mundo - Instructor începător.

Sarah şi-a construit prin forţe proprii cariera şi este pasionată, directă şi spune lucrurilor pe lume, dornică fiind de a-şi face un nume în L.A. Această atitudine atrage la cursurile ei o muţime de clienţi şi o face cunoscută pe scena scocială din oraş, dar care va fi costul pe care îl va avea de plătit?

Adam şi Lara Gillman - Co-fondatorii şi co-proprietarii Cycle House. Adam şi Laura se ceartă des cu instructorii lor celebri, fiecare parte considerând că ştie mai bine ceea ce e mai sănătos pentru afacerea şi pentru brandul lor. Relaţia dintre management şi angajaţi este o sabie cu două tăişuri: fără cei dintâi, instructorii de la Cycle House ar trebui să-şi caute un nou loc de muncă, iar fără instructori n-ar mai exista cursuri şi ciclişti. Cât poate ceda fiecare parte înainte de a ajunge la un compromis fericit?

Hollywood Cycle este amestecul perfect de sex-appeal şi ambiţie pură, iar competiţia dintre instructori, management şi ciclişti atinge un nivel exploziv din primul episod, care are premiera vineri, 17 iulie, la ora 21:00, numai la E!


Despre Hollywood Cycle

Hollywood Cycle este produs de Tricon Films & Television; Andrea Gorfolova, Jeff Hevert, Ross Breitenbach şi Andrew Perry sunt producători executivi.
Abby Ex şi Nick Kreiss sunt co-producători executivi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod