NOUA SERIE DASH DOLLS, CARE PREZINTĂ VIEȚILE TINERELOR ANGAJATE ÎN MAGAZINELE SURORILOR KARDASHIAN, ARE PREMIERA LA E! DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE

Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian şi-au lăsat amprenta și în industria modei, deschizându-şi magazinele de lux DASH la New York, Los Angeles și Miami.
Acum, telespectatorii E! au avea şansa de a urmări, în noua serie săptămânală Dash Dolls, care are premiera la E! pe 25 octombrie, la ora 21:00, vieţile tinerelor angajate atrăgătoare ale surorilor Kardashian, care reprezintă brandul Kardashian şi, la 20 şi ceva de ani, au vieţi intense în fiecare zi.
Seria de opt episoade a câte o oră urmărește tinerele angajate din cel mai la modă magazin din Melrose, care trebuie să reziste unei cariere sub presiune și să se ridice la standardele înalte impuse de trei dintre cele mai celebre surori și femei de afaceri din lume. Managerii Malika și Khadijah, care sunt gemene, au frâiele afacerii și țin la distanță problemele, având în vedere că surorile Kim, Khloé și Kourtney pot apărea oricând la sediu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod