Noua iubită a lui Mel Gibson

Actorul australian a fost fotografiat alături de o tânără despre care site-ul tmz.com susţine că este noua lui iubită.

Tânăra, a cărei vârstă nu este cunoscută, a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Mel Gibson. Ea deţine centura maron la karate şi este pregătită pentru orice pericol, relatează tabloidul online american TMZ, aluzie la faptul că starul a bătut-o pe fosta lui iubită, Oksana Grigorieva.

Noua femeie din viaţa lui Mel Gibson se numeşe Ashley Cusato şi se află la începutul carierei de actriţă, primind mai mult rolul de a dubla vedetele, precum Emily Deschanel şi Denise Richards în scenele mai dificile.

Surse din anturajul lui Gibson au declarat pentru tmz.com că Ashley şi starul australian se întâlnesc de o lună, iar Mel a prezentat-o deja mai multor membri ai familiei sale.

Rudele lui Gibson sunt încântate de Ashley şi sunt convinse că ei vor fi împreună pentru mult timp, relatează tmz.com.



Ultima relaţie serioasă a actorului australian s-a terminat prost. După o relaţie de trei ani,Mel Gibson (56 de ani) şi cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva s-au despărţit în 2010. Gibson a fost acuzat de violenţă conjugală de către fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, cu care avea o dispută pe tema custodiei fiicei lor.

Anul trecut, justiţia americană l-a obligat să-i plătească 750.000 de dolari Oksanei, în cadrul unui acord prin care actorul australian împarte cu fosta lui parteneră de viaţă custodia asupra fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a evitat astfel o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Suma de 750.000 de dolari va fi achitată până la 1 ianuarie 2016, în trei tranşe de câte 250.000 de dolari. Gibson a obţinut custodia comună a fiicei sale, care va putea să solicite o parte egală din moştenirea actorului, alături de ceilalţi şapte copii ai starului australian, proveniţi din prima căsătorie a acestuia, cu Robyn Gibson.

Mel Gibson şi Grigorieva au dus un "război" al declaraţiilor şocante încă de când s-au despărţit, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

În martie anul trecut, actorul australian a fost plasat de justiţia californiană în regim de eliberare condiţionată pentru trei ani şi somat să urmeze timp de un an cursurile unui program special de consiliere împotriva violenţei domestice.
Actorul australian a fost condamnat, totodată, la muncă în serviciul comunităţii şi la plata unor amenzi.

Cântăreaţa Oksana Grigorieva a declarat, anul trecut, că Mel Gibson a lovit-o în zona feţei de mai multe ori, în reşedinţa din Malibu a cuplului. La rândul său, actorul australian a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui iubită, dar a susţinut că a făcut acest lucru deoarece ea o "scutura" în acel moment pe Lucia, în timpul unei dispute verbale.

Ulterior, actorul australian a declarat că Oksana Grigorieva a încercat să-l şantajeze şi să obţină de la el câteva milioane de dolari, cu ajutorul mai multor înregistrări ale unor conversaţii telefonice.

După despărţirea celor doi, cântăreaţa a declarat că relaţia ei cu Mel Gibson a început cu patru ani înainte şi nu cu doi ani înainte, aşa cum s-a afirmat în presă.
Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-o perioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie.
Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat în aprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că este însărcinată.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod