Noua casnică de la "MasterChef", poze incendiare

Până să ajungă la show-ul de gătit de la Pro TV, Ana Nicoleta Matea a realizat un pictorial sexy, publicat anul trecut de revista pentru bărbați FHM. Ea îşi doreşte o carieră de actriţă, dar până atunci face rating pentru "MasterChef".

Bruneta siliconată şi-a etalat atuurile fizice de care este foarte mândră şi cu ajutorul cărora speră să dea lovitura. "Nu ştiu dacă gătesc la fel de bine precum araăt, dar sper să nu dezamăgesc", a spus ea la preselecţiile MasterChef.

Noua casnică de la "MasterChef" s-a făcut deja remarcată de la cea de-a doua ediţie, când a reuşit să-şi enerveze colegii, notează Libertatea.

Concurenta s-a amuzat teribil pe seama unei greşeli făcute de o colegă. În timp ce aceasta era certată de juraţi pentru preparatul slab cu care se prezentase, Nicoleta a izbucnit în râs.



"Faptul că a râs e nesimţire", au taxat-o cei din jurul ei, iar Chef Florin s-a arătat şi el deranjat de atitudinea ei. "Întoarceţi-vă cu spatele sau plecaţi din sală", a avertizat-o el.


Foto: FHM

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bogdan pe 30 Mar 2013, 06:33
    aaAAaaaa

    AAaaa, asa ceevaaaaa???? Bine ca nu am mancat ... toate milfele cu ifose de printese nude neprihanite. La asa politicieni ... la asa Adrian-wonderchild ... asa "pictoriale".

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod