"Nora pentru mama" revine la Kanal D

Facebook Twitter Comenteaza


Sezonul trei al reality show-ului "Nora pentru mama" revine la Kanal D cu multe surprize: o casa noua mobilata cu piese aduse special din Turcia, cu piscina, jacuzzi si o gradina impresionanata. Cele 10 fete doritoare de a-si gasi jumatatea vor trece primul test catre relatie perfecta, el fiind nevoite sa locuiasca impreuna cu mamele baietilor pe care doresc sa-i cucereasca.

In cealalta casa, baietii vor trebui sa treaca cele mai inventive teste pentru a demonstra ca detin calitatile necesare pentru a fi sotul ideal. "Nora pentru mama" 3 promite sa aduca aceleasi emotii in casele telespectatorilor, condimentate cu mai multa actiune si dinamism. In plus, cursa concurentilor de a-si gasi jumatatea va fi completata si de perspectiva celui mai mare premiu oferit la un reality show din Romania: 500 000 de lei.

Pregatirile au intrat pe ultima suta de metri, producatorii pun la punct ultimele detalii, concurentii se pregatesc pentru cea mai interesanta experienta din viata lor, iar Gabriela Cristea este nerabdatoare sa dea startul reality show-ului: "Am intrat in numaratoare inversa, iar emotiile isi fac deja loc cand ma gandesc la anvergura proiectului pe care il incepem. Chiar daca au mai fost doua sezoane si deja m-am obisnuit cu atmosfera de la 'Nora pentru mama', m-am pregatit la fel de temenic, am studiat toti concurentii si astept cu nerabdare ziua de sambata. Consider ca o data cu 'Nora pentru mama' 3 viata mea profesionala ajunge la maturitate si sper ca impreuna cu producatorii, concurentii si chiar telespectatorii sa realizam un produs si mai bun si mai performant", declara gazda show-ului, Gabriela Cristea.

Emisiunea "Nora pentru mama" 3 debuteaza sambata, 13 septembrie 2008, de la orele 19.30 la Kanal D.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nyna pe 2 Mar 2010, 12:39
    cuplu

    valentin si diana

    0
    0

  • nico pe 4 Nov 2008, 18:28
    mamele nu mai vor sa se faca de panarama

    au facut mare greseala pt ca au elymynat-o pe valentyna sunt altele kre nu meryta sa ste in ksa

    0
    0

  • doina pe 17 Sep 2008, 17:04
    nora pentru mama3

    de ce sint asa putine mame?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod