Nominalizarile la Globurile de Aur 2010

15 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Nominalizarile la Globurile de Aur 2010

Al doilea cel mai mare eveniment de la Hollywood dupa Gala premiilor Oscar, decernarea Globurilor de aur a fost adesea privita ca un preambul la marele eveniment din martie, multi dintre castigatorii Globurilor regasindu-se si pe lista de fericiti detinatori ai Oscarurilor. Iata ca astazi Asociatia presei straine de la Hollywood anunta nominalizarile.

Up in the Air/Sus, In aer, care la noi o sa ajunga de-abia in martie, s-a ales cu cele mai multe nominalizari, sase, printre care cele pentru cea mai buna drama si actor in rol principal (George Clooney).
Si Avatar a prins o nominalizare la cea mai buna drama, alaturi de Inglourious Basterds, Precious si The Hurt Locker.

Fanii filmului (500) Days of Summer, care nu a apucat o premiera romaneasca, se vor bucura sa-l descopere pe lista nominalizatilor la cel mai bun film muzical sau de comedie. Nine, It's Complicated, Julie & Julia si Marea mahmureala completeaza cei cinci nominalizati.

Meryl Streep primeste doua nominalizari la cea mai buna actrita de comedie, in timp ce Sandra Bullock este nominalizata si ca actrita de comedie, dar si ca actrita de drama pentru The Proposal si The Blind Side.

Gasesti pe cinemagia.ro lista completa a nominalizarilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod