Noile produse L'Occitane si conceptul Bio

Facebook Twitter Comenteaza
Noile produse L'Occitane si conceptul Bio

Vineri, 6 iunie, la magazinul L'occitane de pe Calea Victoriei a avut loc lansarea unei noi game de produse ale acestei firme de cosmetice.

Multe dintre cerintele de pe piata produselor cosmetice din Romania se aliniaza cerintelor general valabile din ultima vreme: produse cat mai naturale, produse cosmetice organice, cu mai putine ingrediente chimice, toate acestea incadrandu-se in gama produselor Bio.

Produsele organice trebuie sa indeplineasca anumite standarde si conditii speciale, mult mai stricte decat produsele cosmetice obisnuite, care se supun unei legislatii permisive.

Produsele Bio din gama celor de la L'Occitane respecta specificatiile Ecocert, insemnand ca beneficiaza de unele caracteristici cum ar fi:

  • Minim 95% din totalul ingredientelor sunt naturale;
  • Din totalul ingredientelor naturale (pe baza de plante), minim 95% sunt certificate Bio;
  • Nu contin parfumuri sintetice, coloranti, conservanti sau uleiuri minerale;
  • Este permisa numai utilizarea unor anumite ingrediente sintetice si numai atunci cand nu exista alternativa utilizarii unor ingrediente naturale.

Cei prezenti la aceasta lansare au avut ocazia sa intre in contact direct cu aceste produse pentru ca specialistii L'Occitane s-au oferit sa le faca masaj tuturor celor care se ofereau voluntari.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anabela pe 30 Mar 2011, 20:03
    cosmetice expirate

    am o gama larga de produse L'Occitane......pe care nu am avut cand sa le folosesc si normal ca termenul de valabilitate lea expirat,le mai pot folosi sau e bine sa le arunc?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod