Noile căşti Street de la Krüger&Matz, accesoriile ideale pentru stilul tău

Create special pentru pasionaţii de muzică, noile modele Street îți completează cu succes garderoba, indiferent de sezon. Pe lângă experienţa muzicală oferită, noile căşti reprezintă modalitatea ideală de a-ți pune în valoare personalitatea și stilul unic. Căştile Street sunt perfecte pentru vacanţe, plimbări pe jos sau pentru momentele în care alegi să petreci o zi acasă.
Gama Street de la Krüger&Matz este combinaţia perfectă între difuzoarele de 40 mm şi casca ce permite o ascultare naturală şi pură a sunetului. Mai mult, noile modele de căşti îmbină ideal funcţionalitatea cu designul modern şi sunt potrivite pentru orice stil vestimentar, putând alege dintre opţiunile disponibile. În plus, pe lângă sunetul impecabil, căştile atrag atenţia prin aspectul atractiv.

Perniţele căştilor sunt fabricate din piele ecologică, montate pe o construcţie uşor reglabilă, ce izolează perfect zgomotul ambiental.
Mai mult, acestea sunt confortabile şi nu obosesc ascultătorul indiferent de timpul acordat dansului şi melodiilor preferate.

Datorită cablului detaşabil şi al sistemului de împachetare, căştile Street ocupă foarte puţin spaţiu în geantă. Noul gadget vine însoţit de o carcasă mică, foarte practică şi de durată ce asigură depozitarea în siguranţă a căştilor în orice moment. Din dorinţa de a mulţumi fiecare client, modelele Street sunt disponibile în două culori: alb şi negru astfel încât alegerea modelului să fie perfectă pentru personalitatea fiecăruia.
www.krugermatz.com
https://www.facebook.com/krugermatzRomania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod