Noi reglementari pentru Festivalul Sighisoara Medievala

Facebook Twitter Comenteaza
In perioada 25-27 iulie, cand se desfasoara Festivalul Sighisoara Medievala, este interzis accesul cu caini sau cu alcool in cetate. Pe lista lucrurilor interzise intra si accesul cu autoturismele chiar si riveranilor pentru a preintampina blocarea stradutelor, lucru ce ar putea impiedica interventia ambulantelor, a masinilor de pompieri, in cazul unor incidente.

Pe toata durata evenimentului se va autoriza un singur autovehicul pentru fiecare unitate de cazare pentru a asigura transportul bagajelor turistilor.
Programul de aprovizionare al unitatilor economice cu sediul in Cetatea Medievala, in perioada 24-27 iulie 2008, va fi intre orele 5:00 si 8:00. Si comerciantii autorizati pentru comercializarea de produse de artizanat in Cetatea Medievala vor parca autovehiculele in afara perimetrului Cetatii.

O alta reglementare este aceea ca in timpul celor trei zile de festival va functiona cate un punct de prim ajutor atat in Cetate, cat si in Piata Sigma. Anul acesta organizatorii se asteapta la peste 40.000 de vizitatori in aceasta perioada.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod