Noaptea Institutelor Culturale, pe 27 iunie 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Noaptea Institutelor Culturale, pe 27 iunie 2008

Pe 27 iunie 2008, in Bucuresti, va avea loc ce a de a doua editie a "Noptii Institutelor Culturale", un eveniment care a atras un public surprinzator de numeros anul trecut si care ar putea deveni o traditie interesanta. La aceasta noua editie vor participa zece institute culturale, iar evenimentele organizate si gazduite de acestea vor fi variate, de la spectacole de muzica si film la spectacole de dans modern, fotografie, arta.

De la banda desenata la filme documentare mai cunoscute sau mai putin, de la filme avangardiste la compozitii fotografice uluitoare, trecand prin dans, muzica si teatru, simpozioane, spectacole experimentale, avangarda si traditie, arhitectura, specialitati si delicatese romanesti si straine, "Noaptea Institutelor Culturale" se anunta un eveniment complex si complet.


Cei interesati vor putea descoperi evenimentele si spectacolele la ICR, British Council, Institutul Goethe, Centrul Ceh, Institutul Cervantes, Institutul Italiana, Centrul Cultural Ungar, Institutul Polonez, Institutul Francez.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod