No Pants Subway Ride 2016: Bucureştenii, invitaţi să meargă cu metroul, fără pantaloni

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru a doua oară şi în Bucureşti, duminică, 10 ianuarie, de la ora 15.00, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride se va desfăşura pentru al doilea an consecutiv şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, iar întâlnirea participanţilor va avea loc la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc, informează Mediafax.

Bucureştenii sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni, "cu menţiunea importantă de a veni în boxeri sau pantaloni scurţi, nu în chiloţi tanga sau tetra", potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm.

De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. La eveniment pot participa persoanele care sunt dispuse să renunţe la pantaloni la metrou şi care au abilitatea de a-şi păstra o atitudine indiferentă cu privire la acest lucru.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elf pe 6 Ian 2016, 15:41
    Care este logica????

    In spatele fiecarei actiuni exista o motivatie. De ce ai face asta??? DE CE??? Mai bine ne-am fi strans sa facem ceva util la primavara plantam copaci facem curat nu sa ne aratam chilotii

    0
    0

  • ionut pe 5 Ian 2016, 15:37
    Non valori

    ROSTUL?!? Sa aratam ca suntem PROSTI CA OILE (spiritul de turma), dar si intr-atat de prosti ca putem fi condusi si controlati de o idee a unui tampit, mediatizata de alti tampi, care l-au facut vedeta (ca asa se nasc vedetele (de carton), interlopii (niste golani, de fapt): doar prin mijloacele media).

    3
    0

  • tonimatelotul pe 5 Ian 2016, 11:29
    Care e rostul?

    Şi care e rostul? Ce să înţelegem din aceasta?

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod