Nicoleta Vascan Isaroiu isi pune la incercare invitatii

Facebook Twitter Comenteaza
Nicoleta Vascan Isaroiu isi pune la incercare invitatii

Sezonul de toamna al productiei "Animus si anima", care debuteaza pe data de 15 septembrie 2008, aduce in prim plan egalitatea, dar si diferentele care exista intre un barbat si o femeie.

Realizatoarea Nicoleta Vascan Isaroiu va aborda, de luni pana joi, de la 20.00, teme interesante, iar elementul de noutate si surpriza al emisiunii il va constitui probele practice. Fiecare dintre invitati isi va sustine argumentele expuse verbal prin aceste demonstratii, care pot fi, spre exemplu, cusut, impletit la andrele sau batut de cuie.
Aceste probe scot la iveala identitatea de rol a invitatilor, iar telespectatorul are prilejul sa observe si sa judece diferentele si asemanarile dintre felul de a gandi si a actiona al femeii si cel al barbatului.

Fata in fata in primele editii se vor afla Kamara si Adina (ex Heaven), alaturi de care se va trata tema diferentelor in iubire, Madalin Voicu si Mariana Moculescu, care vor vorbi despre morala, Lavinia Sandru si Nicolae Serbu, care vor fi testati pentru a se vedea daca sunt naivi sau dornici de afirmare si Paula Iacob cu Gheorghe Zamfir.
Cu cei din urma, vedeta B1 va discuta despre sensul vietii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod