Nicoleta Luciu vrea să emigreze în America

Vedeta şi soţul ei, Zsolt Csergo, plănuiesc să se mute, anul viitor, în Statele Unite, anunţă ziarul Libertatea.

Nicoleta (31 de ani) şi Zsolt Csergo (37 de ani) s-au decis să mai dea o şansă căsniciei lor, mai ales că au împreună patru copii. Ei sunt însă convinşi că nu pot duce o viaţă liniştită în România.

Potrivit unor persoane apropiate vedetei, stabilite în SUA, Nicoleta e tot mai decisă să facă acest pas, mai ales că lui Zsolt nu-i mai merg afacerile imobiliare, scrie Libertatea.

"Vorbim des cu Nicoleta. A fost şi pe la noi când a venit în vacanţă în America, împreună cu soţul său.

Recent mi-a spus că vor să se mute şi ei în State, la Los Angeles. Ştiu că planurile sale sunt avansate, deja s-a interesat ce presupune această mutare. Nicoleta şi Zsolt au mulţi prieteni în SUA, atât în L.A., cât şi la New York", a spus o sursă pentru Libertatea.

Nicoleta Luciu trebuie să mai aştepte puţin, întrucât ea este acum implicată în mai multe proiecte (concerte, dar şi emisiunea “Vocea României”, unde a fost desemnată coprezentatoare, în locul Roxanei Ionescu).

Vedeta este e convinsă că acest pas îi va îmbunătăţi viaţa de familie, că cei patru copii ai săi, Zsolt jr şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, vor putea creşte în linişte, departe de lumea zbuciumată a showbizului, şi că soţul ei, Zsolt, nu va mai călca strâmb, aşa cum de altfel s-a întâmplat în urmă cu trei luni, când omul de afaceri a fost surprins în compania năbădăioasei Kinga Sebestyen, femeia care a fost la un pas de a le distruge căsnicia, notează Libertatea.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cineva pe 6 Dec 2012, 17:07
    cai verzi pe pereti

    Vise maica, vise...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod