Nicoleta Luciu, sexy la "Dansez pentru tine"

Vedeta şi Attila Hainer, ghidaţi de coregraful Bogdan Boantă, participă la "Dansez pentru tine" cu dorința arzătoare de a construi o casă pentru părinţii lui Attila.
Tânărul, originar din Oradea, nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane până a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze.

Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum, la "Dansez pentru tine", vrea să obţină o casă pentru părinţii lui şi un viitor mai bun pentru el.

Nicoleta Luciu a spus că sora sa, Iuliana, a convins-o să vină la emisiune.
"Am descoperit că îmi place să dansez. "E prima dată în viaţa mea când dansez. Că eşti supărat, că eşti vesel, că ai probleme, că nu ai... te eliberezi prin dans", a explicat ea.  

La transpunerea în paşi de dans a poveştii lui Harap-Alb, Wilmark şi Beatrice i-au încurajat pe Nicoleta şi Aţi cu două note de 8. "Mie nu mi-a plăcut dansul vostru de astăzi, aşa că nota mea este 5,5", a fost replica dură a lui Mihai Petre.

La rândul ei, Emilia Popescu le-a dat o notă măricică: 7,5.
Edi Stancu i-a dat aceeaşi notă şi a lăudat-o pentru câteva figuri: "Eşti, într-adevăr, iubibila", i-a spus el, aluzie la piesa trupei Taxi pe care au dansat Nicoleta şi partenerul ei.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • naty pe 30 Oct 2012, 01:20
    e frumoasa

    Arata foarte bine!!! N.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod