Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo - FOTO

Vedeta s-a căsătorit, sâmbătă, cu partenerul ei de viaţă, Zsolt Csergo. Ceremonia a avut loc în oraşul Miercurea Ciuc şi a fost urmată de botezul tripleţilor cuplului, Karoly, Kevin şi Kim.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, partenerul ei de şapte ani şi tatăl celor patru copii. Evenimentul a avut loc la Miercurea-Ciuc. La ora 15,00, cuplul şi-a unit destinele la primăria din Miercurea Ciuc.

Ceremonia a fost oficiată atât în limba română, cât şi în cea maghiară. Zsolt a răspuns "IGEN" adică "da", în limba română. La eveniment, alături de miri, au participat 30 de invitaţi, printre care cele şase perechi de naşi, sora Nicoletei, Iuliana, împreună cu iubitul ei, Răzvan, Cătălin Măruţă, părinţii şi fratele lui Zsolt, informează postul Realitatea TV.

La cununia civilă, Nicoleta si Zsolt au primit şi primele cadouri, de la primarul oraşului Miercurea Ciuc. Este vorba despre trei cărţi: una de bucate şi una despre oraşul Miercurea Ciuc pentru Nicoleta, iar pentru Zsolt, volumul "Sign of the city"- scris în engleză, maghiară şi română, pentru a nu uita niciodată locul în care s-au căsătorit, notează site-ul realitatea.net.

La ora 17:00, Nicoleta, însoţită de naşi, i-a botezat pe tripleţii Kim, Karoli și Kevin la Mănăstirea Fecioara Maria, din Şumuleu.

Nicoleta, îmbrăcată în mireasă, a fost condusă la biserică de către naşul ei, Peter Imre. Vedeta a purtat o rochie care i-a pus în valoare decolteul generos şi strălucea de fericire.

200 de invitaţi au venit la petrecerea ținută la un restaurant renumit din oraşul Miercurea Ciuc.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod