Nicoleta Luciu nu va divorţa de Zsolt Csergo

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2012
Vedeta a anunţat că nu are de gând să divorţeze, în ciuda informaţiilor apărute în presă în aceste zile, conform cărora soţul ei ar avea o relaţie cu Kinga Sebestyen. "Suntem o familie şi aşa vom rămâne!", a declarat Nicoleta pentru ziarul Click!.

După ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora omul de afaceri Zsolt Csergo (37 de ani) ar fi înşelat-o pe Nicoleta Luciu (31 de ani), cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen (39 de ani).

Nicoleta şi Zsolt au ţinut să precizeze că nu au absolut nici un motiv să divorţeze şi că vor forma aceeaşi familie frumoasă şi unită şi în continuare.

"Am construit o familie bazată pe dragoste şi respect şi nici un fotograf nu ne va distruge relaţia. Suntem o familie şi aşa vom rămâne”, a spus Nicoleta Luciu pentru Click!, într-o pauză de la repetiţiile pentru noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.

La rândul lui, omul de afaceri dezminte categoric aventura cu antrenoarea de fitness, precizând că îşi iubeşte soţia mai mult decât orice pe lume.
"Faptul că nişte paparazzi încearcă să transforme o relaţie de afaceri într-un amantlâc e trist. Îmi iubesc nevasta şi voi face tot ce trebuie să ţin unită familia, în dragoste şi respect, ca până acum", a declarat Zsolt Csergo pentru ziarul citat.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit la 21 aprilie cu partenerul ei de viaţă din ultimii şapte ani, omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care are patru copii.

În aceeaşi zi, Nicoleta şi Zsolt Csergo şi-au botezat tripleţii, pe micuţii Kim, Karoli şi Kevin, acum în vârstă de un an, la Biserica Sfânta Fecioară Maria de la Şumuleu, lângă Miercurea Ciuc.
Petrecerea a avut loc la „Casa Harghitei” şi a durat până în zori.
Cei doi mai au împreună un băiat, pe Zsolt junior, în vârstă de patru ani.

Foto: Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Daria pe 11 Oct 2012, 10:18
  Slăbire

  NIcoleta, ai reușit o performanță nedorită. De la atâta slăbit și retușat, te-ai transformat dintr-o ființă superbă, admirată chiar și de femei, într-o anorexică cu aspect bolnăvicios. Te rog să-ți vii în fire, mai pune ceva pe tine, că pari bătrână rău!

  2
  1

 • marietta pe 11 Oct 2012, 09:42
  cum sa divortzezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

  ..............ce -i PROASTA?si ce daca a inselat-o ?ech?ea suporta aceasta umilintza ca isi da seama ca fara BAAAAAANIIIIII LUI AR FI UN NEICA NIMENI!!!DE CE CREDETI CA I-A UMFLAT ATATIA COPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?CA AVEREA EI E:2 BUZISOARE DOUA TZATZISOARE ASTA ESTE ,IAR CSERGO E BAIAT DESHTEPT,HEHEHEHE

  2
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod