Nicoleta Luciu n-o mai cunună pe Bianca Drăgușanu

Cu patru zile înainte de nuntă, Bianca și Victor au descoperit că au o altă problemă: Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo nu le vor mai fi naşi.
Bruneta şi soţul ei nu îi mai pot cununa pe Drăguşanu şi Slav, deoarece sunt catolici, iar viitorii însurăţei sunt ortodocşi, scrie ziarul Libertatea.

Cele două cupluri nu s-au gândit la această problemă, iar acum, chiar înainte de nuntă, Bianca și Victor trebuie să-și caute repede alți nași care să-i cunune în biserică.

Cununia religioasă pare să fie o etapă dificilă pentru cele două vedete. Bianca Drăgușanu își dorea ca în restaurantul de lux în care se va organiza petrecerea să aibă loc și ceremonia religioasă, însă preoții ortodocși oficiază slujba doar în biserică.
Vedeta a invocat o dispensă din partea BOR, motivând că este bolnavă, încercând să se protejeze de curioși și de jurnaliștii care vor "vâna" orice cadru cu ea, însă în cele din urmă roșcata a fost nevoită să se împace cu ideea că va trebui să meargă la biserică în ziua nunții.
 
"Am aflat că după legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox. Toată lumea a fost entuziasmată cu pregătirea nunții, încât nimeni nu s-a gândit la acest detaliu.
Prin urmare, eu și Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca și Victor Slav, dar în sufletul nostru vor rămâne finii noștri și noi așa îi vom considera. Vom participa la nuntă ca simpli invitați, dar abia așteptăm marele eveniment din viața lor"
, a declarat Nicoleta Luciu pentru cancan.ro. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dyutza_003 pe 26 Sep 2013, 18:26
    ...

    Toata relatia lor e o vrajeala))

    2
    1

  • BOR pe 26 Sep 2013, 13:35
    reguli

    Biserica Ortodoxa are reguli din ce in ce mai stricte. Mie, de exemplu, mi s-a refuzat sa scriu pe un acatist numele unei persoane care este catolica - am fost intrebata daca persoana cu acel nume este ortodoxa si am spus ca este crestin, ca este catolic. La acest raspuns preotul mi-a indicat sa tai numele acelei persoane din lista de acatist. Reguli :)

    5
    0

  • Lorena pe 26 Sep 2013, 13:13
    :D

    ma gandeam sa ma fac mireasa daca ma recasatoresc pt ca nu am fost dar cand vad ce porcarie a devenit m-ia luat tot avantul,nu mai este acel farmec care era odata.........asa ca m-oi cununa si eu intro rochie normala,importanta este cununia care o pune preotul pe cap(ca de aceea ne ducem in biserica)si nu rochia sau alte tampenii.....

    1
    1

  • ALINA pe 25 Sep 2013, 18:22
    nu este adevarat

    nu este adevarat ca nu poti cununa pe cineva de religie ortodocsa daca tu ai religia catolica si invers !! eu am cununat ortodocsi si sunt catolica , la randul meu am fost cununata de ortodocsi !! deci are dreptate Maricica este doar o mare vrajeala !!!

    4
    2

  • MARICICA pe 25 Sep 2013, 14:33
    DRAGUSANU

    SENZATIONAL.....SOC.....TERIFIANT....CEA MAI TARE STIRE DE ULTIMA ORA....LUCIU SI ZSOLT NU O MAI CUNUNA PA BIANCA!!! WOW...E CUMVA PENTRU FAPTUL CA E BOZGOR???:)) CE STIRE DE KK PUTETI AFISA....SE STIA DIN START CA E TOTUL REGIZAT CU NUNTA ASTA! MAI INTAI MIREASA AVEA PROBLEME CU STATUL IN PICIOARE....IN CAP ...SI TOT ASA,ACUM NU MAI ARE NASI.....,CE VRAJEALA DE KK!!!

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod