Nicoleta Luciu, la fel de sexy la 35 de ani!

Chiar daca zilele trecute a împlinit frumoasa vârsta de 35 de ani, Nicoleta Luciu este în continuare o bombă sexy! Bineînțeles că frumusețea naturala mai trebuie și puțin ajutată.

De data aceasta, Nicoleta a vrut să arăte magnific de ziua ei și tocmai de aceea a apelat la doctorul Kasem, esteticianul ei preferat. Acesta i-a înseninat fața cu un tratament cu injecții cu aminoacizi dar și unul cu laser.

Apoi și-a facut un tratament de albire a dinților pentru a merge la petrecere cu un zâmbet larg care făcea în ciuda vremii ploioase de afara.



A avut parte de o petrecere superba la restaurantul cu specific spaniol "La Rambla", unde a fost primita cu sangria și paella.

Cântăreața Francisca le-a încălzit inimile invitaților iar Fabian Sanchez i-a ridicat pe invitați de la mese cu piesele latino pe care le-a interpretat.

A vrut să aibă o petrecere specială anul acesta, tocmai de aceea la eveniment au fost numai doamne. Dj-ul Andrei Necula a asigurat fondul muzical pentru ca distracția fetelor să fie completă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod