Nicoleta Luciu, despre tatăl ei: "O bătea pe mama"

Vedeta a dezvăluit la emisiunea "Poveștiri adevărate", de la Acasă TV, că în copilărie a fost marcată de problemele cu alcoolul ale tatălui ei.
"Familia de acum este ceea ce mi-am dorit din copilărie. Dacă tatăl meu a avut probleme cu alcoolul, nu am primit dragostea așteptată. Mi-am respectat părinții. Nu am mâncat niciodată bătaie de la el, dar dacă spunea ceva, nu ieșeam din cuvântul lui. Au fost episoade când tata a bătut-o pe mama, dar au fost destul de rare. Eu, ca adult, nu am trecut prin aceste situații. Nu îmi amintesc să fi fost martorii bătăilor pe care le lua mama. Eram foarte mici, noi nu ne amintim.
Mama făcea în așa fel încât să aplaneze totul"
, a povestit Nicoleta la Acasă TV.

Totuși, vedeta nu-l judecă și are cuvinte de laudă la adresa lui: "Am unul dintre cei mai frumoși tați care, dacă nu avea problema alcoolului, putea să fie un fel de Alain Delon al României. Oriunde mergeam cu el, toate femeile se uitau după el. Știindu-l de frică, respectat tot ce spunea, nu-i ieșeam din cuvânt. Am fost crescute cu un respect foarte mare de nu face ceva rău, pentru a nu fi certați.
Duritatea asta a lui a fost bună. Noi am crescut cuminți."


Astăzi una dintre cele mai mediatizate vedete, Nicoleta Luciu nu a uitta de unde a plecat. "Mă trezeam la 3 dimineața să îmi fac temele pentru că nu aveam voie să folosim curent. Dacă nu reușeam când venea întunericul, mă trezeam dimineața și făceam temele la lumina lumânării. Eu consider că bătaia nu rezolvă problema, nu mi-am lovit copiii. Am încercat să le dau alternative copilului. Faptul că Zsolt nu a consumat alcool a contat foarte mult pentru mine", a mărturisit ea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod